Regisztráld magad a vizitigris oldalára!
A regisztráltak között minden hónapban egy raftingtúrát sorsolunk ki!

Csatlakozz hozzánk a facebookon is!

Csatlakozz hozzánk a facebookon is!

Élmény:


Kedves kalandra vágyó család!


rafting,outdoor,tréning

Köszöntünk titeket a Vizitigris családi oldalán!

Amikor a Vizitigris megszületett, az egyik fő szempontunk az volt, hogy azok a párok, akiknek már van gyermekük, ugyanúgy részt tudjanak venni a vadvízi túrákon, mint más gyermek nélküli túrázni vágyók.

Saját bőrünkön tapasztaltuk azt, hogy amikor a család kibővül, sokkal kevesebb lehetőség van arra, hogy felnőtteknek szóló, de mégis a gyerekek számára is élvezetes programokon vehessünk részt, legyen ez akár egy vadvízi hétvége. Látva, hogy mennyire élvezik saját gyermekeink a Szlovéniában töltött evezős hétvégéket, indított el minket azon az úton, hogy ezt az élményt a ti gyerekeitek számára is elérhetővé tegyük. Mert hát miért is kellene kimaradni bármi jóból, amit együtt is élvezhet a család? Miért ne lehetne egy rafting túra a családi program?Gyerek rafting

Rafting túráinkat úgy alakítottuk ki, hogy a gyerekek, és ti is életre szóló élményekkel térhessetek haza. A Vizitigris lehetővé teszi azt, hogy az idősebb gyerekek szüleikkel együtt élvezhessék a vadvízi evezést, a kisebbek pedig animátorok segítségével adhatják át magukat az önfeledt szórakozásnak, amíg ti eveztek. Fő szempontunk a programok kialakításánál a biztonság volt, hiszen tudjuk, hogy egy szülő számára csak úgy lehet önfeledt a szórakozás, ha az apróságokat biztonságban tudják. A kis vizitigriseket korhatár nélkül hozhatjátok, minden korosztálynak alakítottunk ki megfelelő programokat. Szlovénia gazdag természeti adottságai révén rengeteg lehetőséget biztosít a gyerekeknek, hogy a szabadban élvezhessék a hétvégét.


Néhány ízelítő a gyerekprogramokból:

  • Mini vizitigriseknek: játék az animátorokkal
  • Kicsi vizitigriseknek: családi evezés a folyó egy könnyű szakaszán nagyhajóban
  • Ifi vizitigriseknek: evezés a csoporttal, de nagyhajóban

Gyerek rafting
A túra előtt lehetőség van arra, hogy átgondoljátok, szeretnétek-e hogy gyermeketek veletek evezzen, vagy inkább rábízzátok őket az animátorokra. A túrázó gyermek kizárólag a nagyhajóban evezhet, szülei és szakképzett túravezető felügyelete alatt. A hajó közepén ülve ugyanúgy élvezheti a túrát, de sokkal nagyobb biztonságban. A gyermekeknek is megfelelő védőruházattal és biztonsági felszereléssel rendelkezünk (mellény, sisak).
Amennyiben mégis a parton maradnának, számos programajánlatunk van: Az apróságoknak: mesesátor, kavicsvár építés a folyóparton, papírhajó készítés - vízreengedés, szülőles a függőhídról, gyurmázás, gyöngyfűzés, kincskeresés a folyóparton, rajzkészítés a szülőknek, sárkányeregetés... A nagyobbaknak: íjászat, bunkerles, vízesésles, tábortűzgyújtás, fáklyakészítés, társasjátékok, szerepjátékok.
Bárhogy is válasszatok a lehetőségek közül, biztosak vagyunk benne, hogy maradandó élmény lesz a család minden tagjának, és sosem felejtitek el a Vizitigrissel töltött hétvégét!

ÉLMÉNY | KALAND | FEJLŐDÉS| ENGLISH

Honlapkészítés