Regisztráld magad a vizitigris oldalára!
A regisztráltak között minden hónapban egy raftingtúrát sorsolunk ki!

Csatlakozz hozzánk a facebookon is!

Csatlakozz hozzánk a facebookon is!

Kaland:


Kedves Kalandvágyó!

kaland,rafting


Amikor a Vizitigrist létrehoztuk, fő szempontunk az volt, hogy mindenki számára megtaláljuk a legmegfelelőbb szórakozási lehetőséget.

Velünk kiléphetsz a mindennapi taposómalomból, hogy hétvégédet barátaid és leendő barátaid körében tölthesd, úgy, hogy közben ki tudd kapcsolni a külvilágot és csak a gyönyörű tájjal, a zuhatagokkal tarkított vad folyóval és a számtalan jófej emberrel törődj, akik mind azért vannak ott, hogy jól érezzék magukat és átadhassák magukat az önfeledt szórakozás örömének.

És hogy kinek ajánljuk, hogy töltse velünk a hétvégéjét?

vMindenkinek, akinek elege van a mindennapok unalmából, aki egy szép helyen akarja eltölteni a hétvégéjét, aki kipróbálná bátorságát, aki bizonyítana magának vagy párjának, akit elhoznak a barátai, aki elhozza a barátait, aki mindig azt mondja, hogy majd egyszer ezt is kipróbálom...

A vadvízi evezés igazán életre szóló élmény!

kaland,rafting

Már maga a táj is olyan kikapcsolódást jelent, ami önmagában megalapozza a jó hangulatot. Az evezés sport, kikapcsolódás, izgalom és naaagyon jó buli!

Akár barátaid körében, akár az ott megismertekkel küzditek át magatokat a sziklákon és habokon, mindenképpen egy élményekben gazdag társaság érkezik majd meg a kiszállóhoz.

És mi történik, ha már kellően elfáradtál és az adrenalin ott lüktet az ereidben?

Akkor ott az este, ahol vacsora és a közös borozgatás alatt jól érezheted magad azokkal, akikkel a sok közösen átélt élmény csapattá kovácsolt. Felidézheted az élményeket, megbeszélheted a tapasztalatokat, hogy a másnapi evezésen már gyakorlott, felkészült evezőként szállj vízre.

ÉLMÉNY | KALAND | FEJLŐDÉS| ENGLISH

Honlapkészítés