Regisztráld magad a vizitigris oldalára!
A regisztráltak között minden hónapban egy raftingtúrát sorsolunk ki!

Csatlakozz hozzánk a facebookon is!

Csatlakozz hozzánk a facebookon is!

Rólunk

dr. Németh Zoltán, kanyoning,rafting

dr.Németh Zoltán

(Adolphe)
túravezető, tréner, tulajdonos
1 gyermek édesapja (Csenge).

Mit szeretek a raftingban: A hegyeket, a vizet, a kajakozást, a családi programot (hogy együtt vagyunk tényleg), a nagy hajóban evezést, a kanyoningot és még ezernyi dolgot...... és legfőképpen a boronatárcsás vacsorák alatti - borozgatással áthatott - jó kis beszélgetéseket, ahol mindenki igazi EMBER!


Zajko-Roland,kajakozás,rafting

Zajkó Roland

(Rolla)
túravezető, tréner, tulajdonos

Mióta az eszemet tudom, kajakozom. Nyertem jópár síkvizi érmet, többször voltam országos bajnok. Volt idő, mikor majdnem annyit voltam vízen, mint a szárazföldön :-). A folyók látványa, jelenléte eddig minden bajból kihúzott. Szerintem a folyónak lelke van, ha figyelsz, te is megérzed majd. Egy olyan hely, ahol leveszed az öltönyödet, szögre akasztod a mindennapok felesleges gondjait, és minden, ami megmarad az izgalom, az öröm, a víz és Te. A vadvíz nekem nem munka (szervezeti tanácsadásból élek), hanem kikapcsolódás, hobbi, szerelem. Egyszer egy hölgy ügyfelem kézfogásnál megkérdezte, miért ilyen kérges a tenyerem. Ránéztem a bőrkeményedésekre, amiket a lapát okozott, és kb 20 másodpercig csak mosolyogni tudtam, válaszolni nem. Tulajdonképpen ezt az érzést akarom megmutatni a túrázóinknak, nem csak egyszerűen levinni őket egy folyószakaszon.
Németh Gyöngyi Mónika

Németh Gyöngyi Mónika

(Móni)
túravezető, tulajdonos
1 gyermek: Csenge (8 és fél éves)

Imádok mindent ami adrenalin! Jöhet gyorsaság, motor, víz, rafting, kajak, snowboard...
Lányok, ne féljetek megmutatni, hogy van bennetek is annyi kurázsi - ha nem több - mint a pasikban! Fiúk, gyertek és mutasságtok meg, hogy nem a víz az úr! Majd meglátjuk :-)


Németh Csenge Sarolta,kanyoning,rafting

Németh Csenge Sarolta

(Buba)
8 és fél éves, iskolás

3 éves koromban kezdtem a vadvizi evezést. Nem értem miért gondolják azt a felnőttek hogy veszélyes. Én nem hiszem, viszont élvezem minden percét! Te is lehetsz Tigris, te is lehetsz Tigris, csak rajta hát!!!


Takács Ákos,canyoning,rafting

Takács Ákos

32 éves életművész :)

Rafting: Amikor este odaérsz a nagy sötétségbe csak érzed de nem látod...itt van "valami". Reggel amikor kinyitod a szemed és szembesülsz a lábad előtt tornyosuló hatalmas hegyekkel, már pontosan tudod mit éreztél tegnap éjjel...Nem Te vagy az akitől el kellene szállni, hanem a természet az. Amikor beszállsz a hajóba és érzed a robajló hideg vizet...erős várakozás alakul ki benned, de amikor a rafting vagy canyoning közben az adrenalin felszökik benned érzed... kezdesz igazi emberré válni. És amikor a tábortűznél a finom és egészséges vacsorád falatozzuk, megérzed a szeretetet, barátságot. És mikor ismét beleveszel a sötétségbe megérted milyennek kellene lenned, milyen egy igazi ember: Ha eljössz megtudod, miről beszélek.
Karvasz Károly,kanyoning,rafting

Karvasz Károly11 évvel ezelőtt eveztem először vadvízen. Az első élmény nagyon meghatározó volt számomra, így arra törekedtem, hogy minden évben újra és újra át éljem! 2014-ben csatlakoztam a Vizitigris csapathoz egy sikeres túravezetői vizsga után. Azóta töretlen a lelkesedésem, hogy ugyanezt az élményt másokkal is megoszthassam. Privát életben uszodák üzemeltetésével és gyerekek úszásoktatásával foglalkozom.

Baloghy Péter,canyoning,rafting

Baloghy Péter

Vadvízi túravezető, oktató
2002 VB Szlalom atléta

1992 Kanadában eveztem életemben először vadvízen egy kétszemélyes kenuban. Megbabonázott. A vadvíz számomra nem a haverok, buli, hantáról szól, hanem a vízzel történő folyamatosan változó, dinamikus együttműködésről. Minden "hangszerén játszom", kajak, kenu, trek, raft. "A jó evezős úgy mozog a vízen mintha balettozna. Tudatosan választja meg az útvonalát, és a víz erejével célját sikeresen eléri."

ÉLMÉNY | KALAND | FEJLŐDÉS| ENGLISH

Honlapkészítés