RÓlunk

túravezető, tréner, tulajdonos

dr.Németh Zoltán

(Adolphe)
3 gyermek édesapja
(Csenge, Zotmund, Zétény)
Mit szeretek a raftingban: A hegyeket, a vizet, a kajakozást, a családi programot (hogy együtt vagyunk tényleg), a nagy hajóban evezést, a kanyoningot és még ezernyi dolgot…… és legfőképpen a boronatárcsás vacsorák alatti – borozgatással áthatott – jó kis beszélgetéseket, ahol mindenki igazi EMBER!

3 éves koromban kezdtem a vadvizi evezést. Nem értem miért gondolják azt a felnőttek hogy veszélyes. Én nem hiszem, viszont élvezem minden percét! Te is lehetsz Tigris, te is lehetsz Tigris, csak rajta hát!!!

8 és fél éves, iskolás

Németh Csenge Sarolta

(Buba)
Életművész 🙂

Takács Ákos

(Ákos)
Rafting: Amikor este odaérsz a nagy sötétségbe, csak érzed, de nem látod…itt van “valami”. Reggel amikor kinyitod a szemed és szembesülsz a lábad előtt tornyosuló hatalmas hegyekkel, már pontosan tudod, mit éreztél tegnap éjjel…Nem Te vagy az akitől el kellene szállni, hanem a természet az. Amikor beszállsz a hajóba és érzed a robajló hideg vizet…erős várakozás alakul ki benned, de amikor a rafting vagy canyoning közben az adrenalin felszökik benned érzed… kezdesz igazi emberré válni. És amikor a tábortűznél a finom és egészséges vacsorát falatozzuk, megérzed a szeretetet, barátságot. És mikor ismét beleveszel a sötétségbe, megérted, milyennek kellene lenned, milyen egy igazi ember: Ha eljössz, megtudod, miről beszélek.
11 évvel ezelőtt eveztem először vadvízen. Az első élmény nagyon meghatározó volt számomra, így arra törekedtem, hogy minden évben újra és újra át éljem! 2014-ben csatlakoztam a Vizitigris csapathoz egy sikeres túravezetői vizsga után. Azóta töretlen a lelkesedésem, hogy ugyanezt az élményt másokkal is megoszthassam. Privát életben uszodák üzemeltetésével és gyerekek úszásoktatásával foglalkozom.

Karvasz  Károly

Vadvízi túravezető, oktató 2002 VB Szlalom atléta

Baloghy Péters

(Peti)
1992-ben Kanadában eveztem életemben először vadvízen egy kétszemélyes kenuban. Megbabonázott. A vadvíz számomra nem a haverok, buli, hantáról szól, hanem a vízzel történő folyamatosan változó, dinamikus együttműködésről. Minden “hangszerén játszom”, kajak, kenu, trek, raft. “A jó evezős úgy mozog a vízen mintha balettozna. Tudatosan választja meg az útvonalát, és a víz erejével célját sikeresen eléri.

Csatlakozz

Regisztráció